سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شاعرانه

در چهارمین کنفرانس بین‌المللی بانکداری الکترونیک مطرح شد:

خیز بلند کاربران بانکی در ایران به سوی آنلاین شدن

 - با افزایش بیش از 100 درصدی تراکنشهای بانکی به صورت آنلاین کاربران ایرانی خیز بلندی را جهت تحقق دولت الکترونیک برداشته اند.

گزارش اختصاصی خبرآنلاین از کنفرانس سه روزه بانکداری الکترونیک حاکی است مدیران ارشد آی تی بانکهای دولتی و خصوصی ضمن حضور در کنفرانس بر کاربر محوری،در کنار استفاده از فناوریهای برتر تاکید کردند.

دکتر معین زاد مدیر آی تی بانک ملی ایران ضمن ارائه گزارشی فنی از میزان تراکنشهای آنلاین کاربران این بانک افزود استفاده از دستگاههای خودپرداز در کشور با فرهنگ سازی مناسب افزایش چشمگیری پیدا کرده است.به گفته این مقام استراتزی های بانک ملی تا سال 1392 طراحی شده و در حال پیاده سازی است و امیدواری زیادی وجود دارد که اغلب 32 میلیون صاحب حساب در این بانک بطرف آنلاین شدن و استفاده از خدمات الکترونیکی و اینترنتی سوق پیدا نمایند. به گفته این مقام اگاه در بانک ملی به صورت تخمینی بیش از 4 میلیون تراکنش رورانه انجام می گیرد و تقریبا 14 میلیون کارت بانک ملی در دست مردم بوده که فعال به شمار می رود.

دکتر خراسانی دبیر کنفرانس و مدرس دانشگاه آزاد در مراسم افتتاحیه بر لزوم تجهیز صنعت نوین بانکداری الکترونیک کشور به رایانش ابری (Cloud Computing) بعنوان جدیدترین ره آورد عرصه آی تی تاکید کرد و گفت اگر قرار باشد در تراکنشهای جهانی تا سال 2015 جایگاه خود را توسعه دهیم چاره ای جز ورود به این عرصه نداریم. وی لزوم ارتقاء سطح امنیت در سیستم بانکداری آنلاین را بدلیل حملات هکری که اخیرا جنبه سایبری یافته و دولتهای غربی بعنوان مسوول مستقیم حملات صنایع ایرانی را هدف قرار داده اند؛ مورد تاکید قرار داد.

همچنین دکتر زرگر عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور فناوری اطلاعات چالش های توسعه تجارت الکترونیک در بستر بانکداری الکترونیک را مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار داد. وی عنوان نمود که صورت حسابهای الکترونیکی باید با استفاده از فناوری ایکس.ام.ال به روز تر گردد.

در این کنفرانس که با حضور 300 کارشناس داخلی و خارجی در هتل المپیک تهران برگزار شد، مهندس بابادی نیا رییس کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای بعنوان نماینده بخش خصوصی خواستار ایجاد تشکیلاتی جدید برای ارتقای سرمایه گذاری بخش خصوصی در زیر ساختهای کلان ای تی در کشور گردید.

همچنین توماس براون از شرکت آی.ان.دی بعنوان کارشناس خارجی و مهمان کنفرانس درباره استفاده از تصویرسازی گرافیکی برای کاربرانی که از طریق اینترنت حستبهای خود را چک می کنند، تاکید گذارد. به گفته وی گرافیک رایانه ای روی صفحه رایانه حتی به افرادی که سر و کار زیادی با آی تی ندارند کمک می کند تا بتوانند نوسان حسابهای خود را دیده و برای آینده مالی خود و خانواده شان برنامه ریزی مناسبی کنند.

مهندس جهانبخش مدیر نرم افزاری بانک اقتصاد نوین نیز بر فرهنگ سازی گسترده تر در میان آحاد جامعه و کسانی که با فناوری قهر کرده اند، تاکید نمود. معاونت آی تی بانک پارسیان نیز خواستار ایجاد استاندارد جدیدی بنام رویه استاندارد تبادل اطلاعات برون سازمانی شد. وی عنوان کرد که بانک پارسیان بیش از 77 درصد تراکنش غیر حضوری و غیر شعبه ای دارد که این خود نشانگر الکترونیکی شدن و اینترنتی شدن کاربران ایان بانک دارد.

لزوم گسترش مرکز داده یا دیتا سنتر نیز برای تبادل حجم عظیمی از اطلاعات بانکی مورد دیگری بود که دکتر ثنایی بر آن تاکید نمود. همچنین مارک گلور از شرکت انگلیسی آر.بی.آر اعلام کرد تعداد تقاضای شرکتهای ایرانی برای نصب دستگاه های خودپرداز رو به افزایش بوده و با تقاضای 17 هزار دستگاه جددی تا سال 2015 رقم دستگاه های خودپرداز در ایران بالغ بر 40 هزار دستگاه خواهد شد.

دکتر رحیمی مدیر طرح های جامع گروه صنایع امنیت صا ایران نیز رویکردهای استراتژیک مدیریت امنیت در نظام بانکی را بررسی نمود.مهندس رضایی مدیر عامل پیشگامان کویر یزد نیز اعلام نمود در تلاشند تا بانک مجازی را راه اندازی نمایند.

اولین روز کنفرانس بین المللی بانکداری الکترونیک با تاکید بیشتر بر فرهنگ سازی مردمی در استفاده از دستگاه های پز در مغازه ها و فروشگاه ها به کار خود پایان داد. در دو روز آینده بحث های جدید بانکداری اینترنتی دو و چکونگی پیاده سازی ان در ایران بررسی خواهد شد.