واکنش رفیقدوست به گزارش دفتر بازرسی رهبری: شاه نتوانسته مرا محاکمه کند!
به گزارش خبرآنلاین، کتاب «تداوم آفتاب» نگاهی ویژه به شخصیت حقیقی و حقوقی رهبر انقلاب با گفتگوها، یادداشتها و خاطراتی خواندنی از برخی مسئولان نظام، هنرمندان و سیاستمداران جناجهای مختلف از سوی انتشارات جامجم منتشر شد.
در این کتاب که گفت وگوهای مفصلی با آقایان هاشمی رفسنجانی، مومن، حدادعادل، محسن رضایی، علی اکبر ولایتی، ناطق نوری، مجیدمجیدی، محمدرضا عارف و...انجام شده، به تبیین برخی ویژگیها و همچنین ناگفتههایی از زندگی رهبر انقلاب پرداخته شده است. در بخش دوم این کتاب نیز یادداشتها و خاطراتی خواندنی از دوران رهبری معظم به قلم آقایان حمیدپارسانیا، محمدباقر قالیباف، احمد مسجدجامعی، محمد زرین قلم، یعقوب توکلی و... نوشته شده است.
بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری؛ رییس دفتر بازرسی رهبر انقلاب در گفت وگویی که در فصل اول کتاب منتشر شده ضمن بازخوانی برخی پروندههای جالب توجه ارجاع داده شده به دفتر تحت مدیریت او، به برخی ویژگی های بیت رهبری و تفاوت های رهبر انقلاب با امام راحل(ره) اشاره داشته است.
در بخشی از این گفت وگو، وی با اشاره به تظاهرات جانبازان در شیراز در زمان مدیریت محسن رفیق دوست بر بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، گفته است:
«بعد از آن تظاهرات، گروهی به شیراز فرستادم که رییس آن آقای امیری بود که فعلا _ در زمان انجام گفتگو_ دادستان دیوان محاسبات هستند. در آن زمان جانبازان زیر مجموعه بنیاد مستضعفان بود که مدیریت آن را آقای رفیق دوست، رفیق چهل، پنجاه ساله من به عهده داشت. با وجود این رفاقت، پس از بررسی پرونده ما این پیشنهادها را ارائه کردیم: 1. مدیر کل اطلاعات منطقه خود ام الفساد است و باید عوض شود. 2. آقای رفیق دوست و قائم مقام ایشان باید محاکمه شوند.»
وی ادامه میدهد: «یک روز آقای رفیق دوست از در وارد شد و با روحیه خاص خودشان گفت: حالا من باید محاکمه شوم؟ شاه نتوانست مرا محاکمه کند، تو میگی من باید محاکمه شوم؟ من گفتم حالا شما بفرمایید با هم صحبت میکنیم. عصبانی نباشید بعد از ناهار صحبت میکنیم...از آقای امیری خواستم پرونده را آوردند، مستندات را به ایشان نشان دادم، ادله را گفتم و از ایشان خواستم که پاسخ هایش را بدهد. او بلند شد و خداحافظی کرد و رفت. در اجرای پیشنهاد ما آقا پرونده را ارجاع دادند به دادگاه انقلاب که ریاست آن را آقای نیری به عهده داشت...»
ناطق نوری در بخش دیگری از این گفت و گو، ضمن بیان برخی از جزئیات چگونگی ورود دفتر بازرسی بیت رهبری به شکایات و نامهها به شکل گیری چنین دفتری اشاره میکند و میگوید: «آقا معمولا قریب به اتفاق گزارشهای ما را می پذیرند. پس از ملاحظه و تایید به دفتر خودشان مینویسند که پیشنهادهای قید شده به دستگاه های ذیربط ابلاغ و رسیدگی شود. معاونت دفتر اجرایی، پیشنهادها را از دستگاه های مربوط پیگیری میکند.»
وی ادامه میدهد: تبعات این داوری این است که خیلیها از ما دلخور میشوند... دستگاهی را که در راس آن یکی از آقایان علما بود، بازرسی کردیم و گزارش دادیم خدمت آقا. ایشان بعدها مرا دید؛ گفت از ما گزارش دادی، حالا دیگر در نمازم تو را دعا نمیکنم. یا کسی دیگر میگفت: نفرینت میکنم...بالاخره عدهای ناراضیاند و عدهای راضی میشوند...آقای فلاحیان همچنان از اقدام ما ناراحت است.
ناطق نوری در ادامه این گفتوگوی خواندنی، در مقایسهای به تفاوت های رهبر انقلاب با امام راحل(ره) می پردازد و میگوید: یک تفاوت فاحش بین آقا و امام است. ضمن اینکه جایگاه بالا و والا و نفوذ کلام و برد سخنان حضرت امام(ره) از خصوصیات منحصر به فرد و بارز ایشان بود که در رهبر بعدی قطعا نیست. اما امام پیرمرد بود، گرچه استثنا هم بود و به همین دلیل در چنین سن بالایی با استعداد بالا و هوش و ذکاوت بیبدیل امور را اداره میکرد اما بالاخره پیرمرد بود و بدین لحاظ نه می توانستند و نه دیگر میخواستند که در ریز قضایا وارد شوند. لذا میبینید که در ملاقاتها بسیار کم صحبت می کردند و محورهایی کوتاه را رهنمودوار می گفتند و میگذشتند. اما آقای خامنهای رهبر معظم، رهبری جوان با کوله باری از تجربه کار اجرایی در ریاست جمهوری، وزارت دفاع، حزب و میدان جنگ و...هستند که باعث شده است تا حوزه مدیریتی مقام معظم رهبری به مراتب وسیعتر از حوره مدیریت دفتر امام(ره) باشد...
بنا بر گزارش خبرآنلاین، «تداوم آفتاب» که پیشتر و همزمان با آغاز بیستمین سالگرد رهبری آیت الله خامنهای به صورت ویژه نامه روزنامه جام جم منتشر شده بود، تلاشی است برای بیان تصویرهایی کمتر گفته شده و کمتر شنیده شده از زندگی شخصی و منش سیاسی رهبر انقلاب در طول سالهای پس از رحلت حضرت امام(ره). این مجموعه را موسسه جامجم به تازگی در شمارگان 3هزار نسخه در 400 صفحه با قیمت 4500تومان منتشر کرده است.