سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شاعرانه

آیت الله یزدی: مشایی وارد حوزه های تخصصی دینی نشود
نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از ورود مکرر رئیس دفتر رئیس جمهور به مباحث تخصصی دینی و اظهارات اخیرش در همایش ایرانیان خارج‌ کشور تاکید کرد: نباید به خاطر خوشامد دیگران عزت اسلام را زیرسئوال ببریم.


آیت‌الله شیخ محمد یزدی نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری که در واکنش به سخنان اخیر اسفندیار رحیم‌مشائی در خصوص معرفی مکتب ایران با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: بار دیگر آقای مشایی در بحث‌هایی که در شأن وی نیست، وارده شده و اظهارنظرهای غلط و نابه‌جا کرده است.

وی افزود: هر کس اظهارات ایشان را در اختتامیه‌ مراسمی که برای ایرانیان ساکن خارج از کشور برگزار شده را ملاحظه کند؛ مطمئن می‌شود ایشان نباید درباره‌ اسلام و ایران صحبت کنند و یا آنکه حداقل باید کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام شهید مطهری را می‌خواندند و بعدا حرف می‌زدند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: هر فرد عادی که در جریان انقلاب اسلامی ایران قرار داشته باشد، عزت کنونی ایران را از اسلام و حاکمیت کشور و مقاومت جوانان ایران می‌داند؛ مبارزات اول انقلاب به رهبری امام راحل (ره)، مقاومت مردم در جنگ تحمیلی 8 ساله و تقدیم این همه شهید و جانباز و تحمل همه شدائد و سختی‌ها توسط مردم ایران، همه و همه برای اسلام و حاکمیت دین بوده است.
وی افزود: هیچ‌کس منکر نیست که اعتقادات اسلامی مردم که هرگاه احساس خطر کردند، با حضور میلیونی خود از نظام و اسلام دفاع کرده‌اند و عزت امروز ایران، از اسلام است؛ نه از ایران و ایرانی بودن.
آیت‌الله یزدی اضافه کرد: ایران شاهنشاهی در طول تاریخ، جز ظلم و ستم و وابستگی به شرق و غرب کار چشم‌گیری نداشته و در جریان انقلاب، کسانی که دنبال ثروت، زندگی و مال و دنیا بودند، یا فرار کرده و از کشور خارج شدند و یا در گوشه و کنار دنبال خوشگذرانی‌های خود بودند اما مردم عزیز به خصوص نسل جوان ما، جان خود را در دست گرفته به میدان آمدند.

وی خاطر نشان کرد: امروز نادیده گرفتن حقایق و زیرسئوال بردن عزت اسلام و مسلمین به خاطر خوش آمد این و آن و حرف‌هایی که سلطنت‌طلبان و ملی - مذهبی‌ها زده و می‌زنند را به زبان آوردن بسیار تأسف‌انگیز است؛ به خصوص با داشتن مسئولیتی خطیر در ریاست جمهوری.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نمی‌تواند در این گفت‌وگوی اجمالی همه نقاط لغزش و انحراف رئیس دفتر رئیس جمهور به خصوص در مطالبی که اگر گفته باشد، خطرناک است، برشمرد، به ذکر برخی جملات از رحیم‌مشائی پرداخت که آنها را نمونه‌هایی از انحرافات فکری نامبرده دانسته است.
آیت‌الله یزدی با اشاره به جملات رحیم‌مشائی که گفته بود "اگر یافتید جایی را که خدا تکریم شده اما انسان تکریم نشده، بدانید آن خدا همان خدا نیست "، "اگر دیدید جایی انسان تکریم شده است و خداوند پیدا نیست، یقین بدانید آنچه تکریم شده، انسان نیست "، به طرح این سئوال پرداخت که پس آن همه آیات قرآنی که درباره‌ خداوند متعال و آیات الهی است، چه معنی دارد؟

وی بر همین اساس تاکید کرد که به هر حال صلاح نظام، تشکیلات ریاست جمهوری و شخص رئیس جمهور که همواره در خط رهبری و حامی مبانی دینی بوده‌ است، نیست که رئیس دفتر وی در بحث‌های تخصصی که نسبت به آنها بی‌اطلاع است، وارد شود و بیش این این به حیثیت خود و مرتبطین آسیب برساند.

آیت‌الله یزدی تصریح کرد: ایران امروز که در سایه‌ انقلاب اسلامی پیشرفت و رشد قابل توجهی داشته و رهبر معظم انقلاب که با تدبیرهای دقیق و حساب شده، توانستند آتش فتنه را خاموش کنند، آماده همکاری با کسانی است که دشمنی ندارد، اما میدان برای دشمنان اسلام و انقلاب بسته است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خاتمه با دعا برای هدایت همگان و ایمن شدن از شر نفس، خدا را سپاس گفت که حقایق روشن و آشکار است و مردم کشورمان بیدار و متوجه هستند و اقشار مختلف جامعه از دانشگاهیان، نخبگان، فرهیختگان تا اعاظم و روحانیت و مراجع عظام، همواره مترصد و نگهبان اسلام و انقلاب و نظام هستند.

فتنه جدید بر پایه انحرافات اعتقادی و فساد اقتصادی از ناحیه نزدیکان رئیس جمهور شکل خواهد گرفت که خطرآن به مراتب از فتنه قبلی بیشتر است.

 جهان، علی رضا زاکانی نماینده مردم تهران با اشاره به سخنان اخیر مشائی درباره مکتب ایران به پیشینه تاریخی این سخنان اشاره کرد و گفت: این حرفها جدید نیست. خاطره تاریخی مردم به یاد دارد که روزگاری مهدی بازرگان در اختلافات خود با حضرت امام، صراحتاً اعتراف کرد که مشکل من با امام این است که ما اسلام را برای ایران می خواهیم، اما امام برعکس ایران را برای اسلام می خواست.

وی ادامه داد: اتفاقاً این همان نکته ای است که نوری زاده فراری هم بر آن دست گذاشته و اشاره کرده است که صحبت های مشائی از جنس حرفهای شاپور بختیار و فروهر و حسن نزیه است.
 
نماینده مردم تهران در فراکسیون اصولگرایان تأکید کرد: اتفاقاً به گواه تاریخ مشخص شد که امام عزیزی که همه چیز را برای اسلام می خواست و اسلام را مایه حیات بشریت و آبادانی دنیا و آخرت مردم می دانست، بیش از همه و پیش از همه پایبند به ایران بود و ایثارگرانی که در تبعیت از ولی زمان خویش در وصایای خود جز به عظمت اسلام و تبعیت از آن، توجه نمی کردند، همه هستی خود را برای ایران اسلامی و ام القرای جهان اسلام در کف نهادند. اما آنانکه دم از ایران می زدند فراتر از همه خیانت هائی در پرونده خود ثبت کردند و لکه ننگی بر دامن خود دارند که سالیان سال مایه عبرت تاریخ خواهد بود و ای کاش امثال آقای مشائی که امروز پس از 30 سال همان حرفها را تکرار می کنند به آن سرنوشت توجه می کردند.

زاکانی با بیان اینکه پیش از این بسیاری از اصولگرایان نسبت به این انحرافات هشدار داده بودند اظهار داشت: باید توجه کرد که انحرافات مشائی بیش از این موارد است و این حرفها و انحرافات گوشه ای از اعوجاجات فکری اوست که ریشه در قدرت طلبی و بهره گیری از الفاظ و ظرفیت های دینی برای استفاده ابزاری از آنها درحفظ قدرت سیاسی دارد.
 
وی با بیان اینکه کسب قدرت و استمرار آن در خوشبینانه ترین حالت براین گفته ها متصور است اضافه کرد: ما در دوره گذشته مکرراً خدمت رئیس جمهور محترم حضور این عناصر را در اطراف وی گوشزد و بیان نمودیم که حضور این افراد در دولت به مصلحت کشور نیست.
 
عضو کمسیون اصل 90 مجلس ادامه داد: حتی قبل از انتخابات اخیر نیز رسماً اعلام کردیم که ما وظیفه خودمان می دانیم که از کاندیداتوری احمدی نژاد حمایت کنیم اما تنها شرطمان دورکردن افرادی است که صبغه و سابقه نادرست و افکار انحرافی دارند و مصداق آنرا نیز مشائی بیان کردیم که متأسفانه بعد از انتخابات، مشائی و طیفی از افراد شبیه به او که سابقه ای در ایجاد مشکل برای کشور داشتند مورد توجه قرار گرفتند.

زاکانی با ذکر این نکته که مشائی فعلاً در قدرت است و نمایندگی یک جریان انحرافی را برعهده دارد تاکید کرد که وی به تنهائی محلی از اعراب نخواهد داشت.

زاکانی با بیان انتظارات خود و جامعه اصولگرایان و مردم متدین از رئیس جمهور ادامه داد: انتظار ما این است که رئیس جمهور این افرادی که یا در حوزه های فکری دارای انحرافات جدی عقیدتی هستند و یا در حوزه اقتصادی دارای اتهامات انکارنکردنی فساد مالی هستند را از کنار خود طرد کند.

وی ادامه داد: دولتی که وجهه همت خود را کار و تلاش قرار داده است بسیار زشت و ناپسند است که این گونه افراد در آن حضور داشته باشند و بدتر اینکه این افراد محور فعالیت ها و تصمیم گیری های دولت قرار گیرند.

نماینده اصولگرای مردم تهران با بیان اینکه فتنه جدید با سوء استفاده از نام اصولگرائی و تحت لوای ان شکل می گیرد اظهار داشت: برای ما خیلی سخت است که این قبیل رفتارها و سخنان با نام اصولگرائی و اسلام انجام شود.کسانی که به نام اصولگرائی دارای انحرافات جدی اعتقادی و فساد اقتصادی هستند و اتفاقاً در ارکان دولت نقش ویژه و ممتاز نیز ایفا می کنند و به واسطه نشر افکار و عملکرد آنها برخی انتصابات و اقدامات خلاف نیز اتفاق می افتد، خود را به نام اصولگرا و متدین و انقالابی بین مردم جازدند.

زاکانی اظهار نگرانی کرد: خطرناکتر اینکه این جریان به شدت در جهت توسعه فعالیت های خود به دنبال کسب اریکه اقتصاد کشور است و پول و امکانات را در جهت خرید افراد و تطمیع آنها مورد سوءاستفاده قرار می دهند.

وی ادامه داد: اخباری شنیده می شود که بسیار تکان دهنده و نگران کننده است و همگان باید نسبت به آنها حساس باشند.

زاکانی با بیان اینکه پیشنهاد ما درگذشته این بود که به دلیل بار سنگین خدمتی که بر دوش دولت است همگان باید کمک کنند و اجازه ندهند برخی انتقادات باعث سوء استفاده مغرضان شود تأکید کرد: اما از طرفی نخبگان و دلسوزان انقلاب نیز باید توجه کنند که در حاشیه خدمات این دولت فتنه جدیدی در حال شکل گیری است و باید درجهت شناخت ابعاد این فتنه همه تلاش کنند تا انشاء الله ریشه این فتنه در جهت مصونیت بخشی به گفتمان انقلاب و جریان ناب خدمت گذاری و کمک به دولت نیز خشکانده شود.

وی در مقایسه این فتنه با فتنه انتخابات گفت: در فتنه گذشته، جریانی که در ابتدا با نفاق وارد میدان شد نهایتاً آشکارا در برابر نظام قرار گرفت و نسبت به ارکان و ارزش های نظام موضع گیری صریح و واضح پیدا کرد اما فتنه جدید کاملا خزنده و به نام اصولگرائی در حال شکل گیری است که به مراتب خطر آن از فتنه قبلی بیشتر است.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: بنده معتقدم که مهمترین دلیل بیان این سخنان بی پایه و غیر اسلامی از سوی آقای مشائی نیاز برای حضور در رسانه و ایجاد تنش در کشور است. این سخنان که پیشتر هم سابقه آن وجود داشته است کاملاً برنامه ریزی شده انجام می شود و با هدف حضور در رسانه ها و فعالیت های تبلغاتی صورت می گیرد.بیان این سخنان برای فعالیت های تبلغاتی و اثر گذاری بر افکار عمومی و سوء استفاده از آن در آینده ای نزدیک است.

زاکانی هشدار داد که این چراغ سبزی است که به دشمنان انقلاب و عناصر منحرف داده می شود تا برای چند روزی امکان بقا و استمرار قدرت بیشتر پیدا کنند که البته خدا نکند این باشد. گرچه از فحوای کلام و نوع عمل و از نحوه ارتباط و تعامل با افراد مشکوک بر می اید که این گمانه زنی کاملا درست و نزدیک به واقعیت است.

وی ادامه داد: لذا هم عناصر فکری و هم نخبگان سیاسی کشور باید دقت کنند که نسبت به این انحرافات شناخت داشته باشند و دربرابر آن اقدام عملی کنند که بالاترین اقدام عملی انسجام وحدت است چرا که این جریان به شدت به دنبال تفرقه و نقار بین ملت و بویژه جریان اصولگرائی است.
 
نماینده مردم تهران اضافه کرد: این افراد از این پس برای توسعه فعالیت های خود دست به هرکاری می زنند این جریان که هم مشکلات اعتقادی دارند و هم اسلام را نمی شناسند و هم در معرض اتهامات فساد مالی قرار دارند به دنبال گسترش نفوذ خود درقدرت هستند که لازم است در برابر آنها افشاگری و روشنگری و در نهایت اقدام عملی صورت گیرد.
 
وی تأکید کرد: این افراد برخلاف شعارهائی که می دهند و از دولت های سابق انتقاد می کنند دارای ارتباط عمیق محفلی و سازمانی با برخی از عناصر محوری در دولتهای سابق هستند و با آنها ارتباط تنگاتنگ دارند و حتی نسبت به دولت های گذشته نیز میدان و بستر بیشتری به آنها داده اند.

سیزدهم شهریورماه جلسه دوم رسیدگی به پرونده دوپینگ سعید‌ علی‌حسینی در فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری برگزار می‌شود. 

علی‌حسینی در مسابقات جهانی 2009 بود که اجازه پیدا نکرد روی صحنه برود و وزنه بزند. 

در شرایطی که او در اردوهای تیم ملی رکودهای حسین رضازاده را جابه‌جا کرده بود، به نظر می‌رسد که مدال طلای او در سنگین وزن قطعی باشد.

در کره جنوبی یک روز قبل از آغاز مسابقات سنگین وزن گفته شد که علی‌حسینی مصدوم شده است. عکس‌هایی که به ایران ارسال شده بود، این موضوع را تائید می‌کرد. اما بعد از چند ماه معلوم شد همه‌ آن عکس‌ها صحنه‌سازی بوده است، چرا که داراب ریاحی، دبیر فدراسیون مدعی شد مشکل علی‌حسینی دوپینگ بوده است.

علی‌حسینی و پدرش در همه روزهای 9 ماهی که گذشته، بارها تاکید کرده‌اند که سعید از هیچ داروی غیر مجاز استفاده نکرده است. آنها پیش از این رضازاده را مقصر همه این اتفاقات معرفی کرده بودند.

اما دیروز پدر سعید علی‌حسینی در تازه‌ترین اظهارات خود بهرام افشارزاده، دبیر کمیته ملی المپیک را که سال 2009 ریاست فدراسیون وزنه‌برداری را هم به عهده داشت، مسئول محرومیت 9 ماهه سعید از وزنه‌زدن دانست و گفت: «بهرام افشارزاده فرزندش را سپر بلا کرده است».

او درباره پشت پرده پرونده فرزندش می گوید:« واقعیت این است که فدراسیون ایران به دلیل دوپینگی‌هایی که داشت، محروم بود. افشارزاده با این شعار که می‌خواهد وزنه‌برداری را پاکسازی کند‏، رییس فدارسیون شد، زمانی که دید نتوانسته این کار را انجام بده، مشکل را با سپربلا کردن سعید حل کرد. درمسابقات کره ایران با داشتن پنج دوپینگی محروم بود و نمی‌توانست در مسابقات شرکت کند. اما سعید شانس قهرمانی بود. اگر سعید وزنه می‌زد‏، حتما روی سکو می‌رفت. در این شرایط کشورهای دیگر معترض می‌شدند و همه می‌فهمیدند که ایران محروم است».

این وزنه بردار پیش کسوت درباره اینکه آیا این حرف ها را به گوش مدیران سازمان تربیت بدنی رسانده، گفت: مسئولان سازمان تربیت بدنی خودشان می‌دانند، اما متاسفانه به حرف ما توجهی ندارند.
رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال، فیفا، با حضور در ورزشگاه "جلان بسار" به عنوان تماشاگر ویژه دیدار تیم های فوتبال دختران ایران و ترکیه، دیدار افتتاحیه رقابت‌های فوتبال نخستین دوره بازی‌های المپیک نوجوانان در سنگاپور را تماشا می‌کند. 

تیم فوتبال دختران نوجوان کشورمان نخستین تیم از کاروان ورزشی کشورمان بود که در بازی‌های المپیک سنگاپور به میدان رفت.
 
این تیم از ساعت 18 امروز به وقت محلی در ورزشگاه جلان بسار برگزار کننده دیدار افتتاحیه مسابقات فوتبال دختران مقابل تیم ترکیه است.

دیدار نوجوانان فوتبالیست ایران برابر ترکیه چند تماشاگر ویژه دارد که مهمترین آنها سپ بلاتر، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال است که برای تماشای دیدار افتتاحیه این مسابقات به سنگاپور آمده است.

محمد علی‌آبادی و بهرام افشارزاده، رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورمان نیز از جایگاه ویژه ورزشگاه جلان بسار تلاش نوجوانان ایرانی را به تماشا نشسته‌اند. 

جمعی از مسئولان، مربیان، ورزشکاران و همراهان کاروان کشورمان نیز برای تماشای بازی شاگردان مظفر به ورزشگاه آمده‌اند. 

این بازی تا دقیقه 15 با نتیجه 2 بر یک به سود تیم کشورمان در حالی پیگیری است.

همسر الهام: ریاست‌جمهوری حذف شود

سیاست > چهره ها  - فاطمه رجبی ، همسر دکتر غلامحسین الهام ، سخنگوی سابق دولت و مشاور فعلی رئیس جمهور ، در گفت و گویی خواستار حذف پست ریاست جمهوری و تشکیل "حکومت اسلامی" در ایران شد.

بخش هایی از این گفت و گو که با همشهری ماه صورت گرفته است را بدون هیچ شرح و توضیحی بخوانید:

نحوه آشنایی شما با دکتر الهام چگونه بود؟

در دانشگاه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، من دانشجوی علوم سیاسی بودم. دکتر الهام هم حقوق می خواند. هر دو ورودی سال 58 هستیم. البته تا قبل از اینکه من به شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان بروم، دکتر الهام را نمی شناختم. اما اگر از بقیه دوستان همدوره ای بپرسید، گویا سه روز بود که من وارد دانشکده شده بودم که بیشتر دانشجویان مرا شناخته بودند، چرا که همان روز سوم بود که با گروهک ها درگیر شدم.

یک روز یادم می آید یکی از افراد گروهک های کمونیست گفت که این خانم همه جا می آید و بحث ما را به هم می ریزد. معلوم شد که مرا شناخته بودند. من که آنها را نمی شناختم. بحثشان را که به هم می ریختم، یعنی با سوال چالشی ای که مطرح می کردم در پاسخ دادن کم می آوردند و مفتضح می شدند و بعد مردمی که آنجا جمع شده بودند متفرق می شدند. بعد وقت انقلاب فرهنگی که دانشگاه تعطیل شد، من به عنوان نماینده دانشکده حقوق در شورای مرکزی دانشگاه تهران انتخاب شدم. آنجا از هر دانشکده ای دو نفر که یک دختر و یک نفر پسر می آمدند، من و دکتر در آن شورا حضور داشتیم.

دانشکده حقوق یا علوم سیاسی؟

فرقی نمی کند. حالا شانس ما این شده بود که من علوم سیاسی بودم و دکتر الهام هم حقوق بود. جالب است بدانید من یک روزی کتابخانه ام را جمع و جور می کردم، گفتم این کاغذهای 30 سال پیش را بریزیم بیرون که دکتر یک دفترچه سیمی را نشان داد و گفت که این دفتر توست که مباحث انجمن را جمع کرده بودی که مباحثش همانند همین مسایل و مباحث امروزی است. اصلا اگر یک روزی این دفترچه را بیاورم و شما نگاه کنید، مشاهده می کنید مباحث همانند درگیری های تئوریک امروز است. متاسفانه دفاع هایم آن زمان از حزب جمهوری را هم مشاهده می کنید.

من با حزب مخالف هستم. حزب تاسیس فاسدی است. دگماتیسم به وجود می آورد و به همین خاطر هم با همه ارادت و علاقه ای که به شهید بهشتی و به خصوص مقام معظم رهبری داشتم، هیچ گاه عضو حزب نشدم. در انجمن اسلامی 2-3 نفر هم بیشتر نبودیم که مواضع فکریمان شبیه هم بود، چرا که در آن مقطع همه تفکر تحکیمی داشتند. یکی دکتر الهام بود و دو نفر دیگر هم که بیشتر مواقع ساکت بودند ولی من و دکتر حرف بزن ها و درگیر شونده های تئوریک با تفکرات و عقاید تحکیم بودیم.

شما تندتر بودید یا دکتر الهام؟

طبق معمول من. اصلا روش برخورد من همین شکل است که الان هم ملاحظه می کنید.
اما دکتر از طرف افراد تحکیم خیلی در دانشگاه اذیت شد حتی این را برای شما بگویم که افراد تحکیمی خود رییس شده، گفته بودند که هر کس تاخیر داشته باشد او را تنبیه بدنی می کنیم. حالا ببینید اینها الان چقدر ضد خشونت شده اند. آن مقطع تحکیمی ها شلاق می زدند. خیلی وقت ها خودشان تاخیر داشتند اما هر وقت دکتر الهام تاخیر داشت به خاطر مواضع فکری اش او را تنبیه شدیدی می کردند. برای مثال به بهانه تاخیر کف دستش شلاق های فراوان زدند.

در آن مقطع بحثی که مطرح شد بحث جمهوری دموکراتیک اسلامی بود. شما قائل به حکومت اسلامی هستید یا جمهوری اسلامی؟

من قائل به حکومت اسلامی هستم. برای اینکه در شعارهای انقلاب هم حکومت اسلامی مطرح بود. در صحبت های امام (ره) در پاریس هم که دقت کنید، چه قبل از سفر پاریس و چه در سخنان ایشان در پاریس، ایشان مدام از حکومت اسلامی نام می برند.

من همیشه با خود می گویم که مثل عدالتخانه ای که در مشروطه، خواسته همه مردم بود و یکدفعه مشروطه از آسمان افتاد و معلوم نشد از کجا وسط کارزار عدالتخانه افتاد و همه دنبال مشروطه رفتند، جمهوری اسلامی هم نمی دانم چطور در وسط کارزار حکومت اسلامی مطرح شد. البته امام (ره) آن را طرح و حمایت کردند و بر اساس آن رفراندوم گرفتند.خودشان هم تاکید فرمودند و وقتی امام (ره) این بنیان را تاسیس کردند، ما هم آن را تایید و حمایت می کنیم.

تفاوت حکومت اسلامی با جمهوری اسلامی در چه نکاتی است؟

تفکیک قوا و پارلمان و امثالهم در حکومت امیرالمومنین (ع) بدانیم این شکل حکومت به شکل امروزی وجود نداشت. البته به لحاظ شکلی پذیرفته نیست ولی در حکومت اسلامی یک نفر رییس جمهور می شود مثل بنی صدر و در برابر رهبری قد علم می کند، هرگز وجود ندارد. رهبری مبسوط الید است. اینها را بنویسید، هر چند اختیار و حق گذاشته، محدودالید کردن رهبری می دانم. شما هم اگر بررسی کنید می بینید امام هم فراتر از اینها عمل می کردند. اینکه قانون اساسی وظایف رهبری را مشخص می کند صحیح نیست، زیرا ولی فقیه و به خصوص ولایت فقیهی که امام (ره) مطرح کردند و بدان عمل نمودند، جانشین رسول الله (ص) است و همان اختیاراتی را دارد که رسول خدا و در چند بند قانون اساسی خلاصه نمی شود.

اما تاکید امام (ره) روی بحث قانون اساسی غیر قابل انکار است. حد و حدود اختیارات رهبری هم در قانون اساسی مشخص بود و خود حضرت امام (ره) هم آن را تایید کردند و امضا نمودند.

بله خودشان هم امضا کردند اما وقتی ولایت مطلقه فقیه را مطرح کردند، در عمل هم شما ملاحظه می کنید امام چگونه برخورد می کردند. در عمل هم خودشان را محدود به آن چند بند نمی کردند، در عین اینکه امام (ره) قانون گراترین فرد این مملکت بودند، همان گونه که رهبر معظم انقلاب قانون گرایی را نه شعاری که عملا انجام می دهند. ولی ما امام (ره) را می بینیم که در مسایل مختلف شخصا وارد می شدند.

الان پس از گذشت چند دوره معتقد هستم و فکر می کنم خیلی ها معتقد باشند، ولی از ترس تخریب نخواهند بگویند. ولی در ترمیم قانون اساسی باید ریاست جمهوری برداشته می شد و نخست وزیری باقی می ماند. کشوری که رهبر دارد و به خصوص رهبری ولایت فقیه با اختیارات تام دارد، رییس جمهور همیشه یک معضل هست، یعنی می تواند معضل ساز باشد.

چون او هم دارای اختیاراتی است که نمی توان مطابق قانون آن را نادیده گرفت. وقتی رهبری سیاست ها و چهارچوب اصلی حرکت نظام را مشخص می کند، بنابراین یک قدرت اجرایی به نام نخست وزیری باید باشد که بتواند این سیاست ها را دنبال کند. من معتقدم با این اقدام خیلی از این معضلات ممکن بود کمتر باشد.

اصلا اینکه افراد بیایند خودشان را مطرح کنند؛ این بلواهایی که بر سر انتخابات ریاست جمهوری می آید دیگر در کشور وجود نداشت نخست وزیر به وسیله مجلس یا شکلی که قانون مشخص می کرد انتخاب می شد و دنبال کارهای اجرایی می رفت.

خیلی در نوشته ها و حرف هایتان هست که مافیای قدرت و ثروت کشور اینان هستند و از واژه هزار فامیل بهره می گیرید این هزار فامیل را شما شرعا باید آدرس بدهید.

هزار فامیل را بروید در خیابان ها از مردم سراغ بگیرید. یک وقت خطاب به آقای نیازی هم که رییس سازمان بازرسی کل کشور که گفته بود من هزار فامیل نمی بینم، گفتم بیا در خیابان تا از مردم بپرسیم هزار فامیل چه کسانی هستند تا مردم آدرس آنها را بدهند.

شما آدرس این هزار فامیل را بلدید بدهید تا ما هم آنها را بشناسیم؟

الان شاید 15 سال است که مردم دارند آدرس می دهند.

هزار فامیل در دولت و خاندان هاشمی است؟

نه هزار فامیل در دو دولت به وجود آمد در دولت اصلاحات هم شاهد هزار فامیل بودیم و هستیم.

اسم ببرید.

اسم ها را کار نداشته باشید مردم می دانند از مردم بپرسید به شما می گویند اگر بیرون بروید و پرس و جو کنید، متوجه می شوید.

ما هم جزء مردم هستیم از یک سرزمین دیگر نیامده ایم که سوال کنیم و برگردیم.

شما با این سوالات می خواهید مرا به قوه قضاییه بکشانید.

فکر می کنید چرا دکتر الهام از شورای نگهبان کنار گذاشته شد؟

معرفی حقوقدان های شورای نگهبان از اختیارات رییس قوه قضاییه است و من به این مساله در قانون اساسی انتقاد دارم و انتقادم به دلیل عدم ارتباط شورای نگهبان با قوه قضاییه است. همچنین رای مجلس را در انتخاب اعضای شورای نگهبان برای استقلال آنها مفید نمی دانم. اگر بخواهم روشن تر بگویم نباید اعضای شورای نگهبان به وسیله دو قوه از قوای سه گانه کشور انتخاب شوند زیرا جایگاه شورا فراتر از آنهاست.

غیر از این ایرادات ساختاری، درباره شخصیت دکتر الهام چطور؟ چرا انتخاب نشدند؟

دکتر الهام سه بار از طرف آیت الله هاشمی شاهرودی رییس وقت قوه قضاییه به مجالس ششم و هفتم معرفی شدند. با توجه به شخصیت علمی و فقهی آیت الله شاهرودی، این معرفی های چند باره نمایانگر امتیازات علمی و سیاسی دکتر الهام است.

این عدم انتخاب را سیاسی می دانید؟

به هر حال جهت گیری سیاسی را در انتخاب و معرفی افراد بی تاثیر نمی دانم. البته برداشتن مسوولیت های نظام اسلامی از دوش افراد بی علاقه یا کم علاقه به قدرت را نعمت می دانم و خداوند را شاکرم که دست های ما را برای طولانی مدت در مراکز قدرت باز نگذاشت و مسوولیت و عمل به تکلیف را مادام العمر از ما نخواست.


منابع پلیس اعلام کردند گفته می شود پس از ربوده شدن تاج پادشاهی در ژوئن سال دو هزار و هفت که با هدف جداکردن تنها الماس های تاج صورت گرفت ، این دو نفر قطعات آن را در خانه این زن در توکیو از یکدیگر جدا کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری کیودو ، پلیس ژاپن امروز پنجشنبه از بازداشت یک ایرانی به سبب دست داشتن در سرقت تاج پادشاهی به ارزش دویست میلیون ین از جواهرفروشی در منطقه گینزای توکیو خبر داد. پلیس ژاپن گفت این سرقت سال دو هزار و هفت صورت گرفته است و حمید رضا صلحی ، چهل و یک ساله ساکن توکیو ، به دریافت رایگان قطعات فلزی این تاج پادشاهی از یک زن تبعه آمریکای لاتین مظنون است.

بنا بر اعلام پلیس ، ماموران تحقیق معتقدند صلحی این زن را به دو تن از اعضای یک شبکه سارقان معرفی کرده است که به ربودن تاج پادشاهی از جواهرفروشی توکیو مظنون هستند و هم اکنون در فهرست بین المللی افراد تحت تعقیب قرار دارند.

منابع پلیس اعلام کردند گفته می شود پس از ربوده شدن تاج پادشاهی در ژوئن سال دو هزار و هفت که با هدف جداکردن تنها الماس های تاج صورت گرفت ، این دو نفر قطعات آن را در خانه این زن در توکیو از یکدیگر جدا کردند. صلحی که احتمال می رود قطعات فلزی باقیمانده این تاج را بعدها از این زن دریافت کرده باشد به ماموران تحقیق گفته که آنها را رها کرده است. یکی از دو فردی که صلحی این زن را به آنها معرفی کرده بود در اسپانیا بازداشت شده است و دولت اسپانیا روز شنبه با استرداد وی به ژاپن موافقت کرد.

همدست این فرد نیز ماه مه ، ازدیبهشت ماه ، در ایتالیا بازداشت شد.

عکسهای نادیده از امام خمینی+ شرح عکسها

علی اشرف فتحی: در وبلاگ قبلی ام بخشی به نام «انعکاس عکس ها» داشتم که درباره چند عکس دیدنی چیزهایی می نوشتم. چندی پیش به چند عکس کمتر دیده شده امام برخوردم که گفتم با چند خط توضیح، اینجا منتشر کنم. به هر حال وقتی دوستان سایت جماران مشغول اطلاع رسانی درباره مهم ترین اخبار جهان، اخبار جهان اسلام یا مشاعره هستند، لابد باید ماها درباره این چیزها قلم فرسایی کنیم!

این عکس، امام خمینی را در خانه ای در خیابان قیطریه تهران نشان می دهد و به احتمال زیاد در سال ???? گرفته شده است. امام پس از سخنرانی آتشین عصر عاشورای ?? (?? خرداد) بازداشت و به تهران منتقل شد. قیام ?? خرداد در اعتراض به بازداشت امام شکل گرفت که با سرکوب شدید رژیم مواجه شد. امام بعد از حدود دو ماه بازداشت، به خانه ای در خیابان قیطریه منتقل شد که متعلق به یکی از تجار تهران به نام روغنی بود. ایشان تا فروردین ???? در این خانه اقامت داشت و پس از ?? ماه بازداشت و حصر خانگی ، رژیم سرانجام اجازه مراجعت ایشان به قم را صادر کرد.

پس از بازگشت ایشان به قم، هزاران نفر از مردم شهرهای مختلف به دیدن ایشان آمدند. در این عکس مرحوم آیت الله سید کاظم شریعتمداری را می بینید که به دیدن امام آمده است. اهمیت این عکس در آنجاست که آقای شریعتمداری قدرتمندترین رقیب و منتقد امام خمینی در آن سال ها بود و چندان علاقه ای به مبارزه علیه شاه نداشت و ترجیح می داد که حکومت را وادار به تمکین به قوانین خودش بکند و این روش را تا آخرین هفته های عمر حکومت پهلوی ادامه داد. در این عکس آیت الله شهید قاضی طباطبایی امام جمعه تبریز در اوایل انقلاب نیز در کنار مرحوم شریعتمداری دیده می شود.

یکی دیگر از مهم ترین منتقدان فکری امام خمینی که پس از آزادی ایشان به همراه شماری از مردم و روحانیون مشهد به قم آمد، مرحوم آیت الله شیخ مجتبی قزوینی است که از علمای وارسته مشهد و از چهره های برجسته مکتب تفکیک شمرده می شد. حضور ایشان در خانه امام در قم موجب حیرت بسیاری شد که از اختلافات عمیق امام به عنوان استاد برجسته فلسفه حوزه علمیه قم با تفکیکی ها خبر داشتند. آنگونه که از جناب پرویز خرسند ( که خود در این دیدار کنار امام نشسته بوده)  شنیده ام  طلبه جوانی که در کنار مرحوم قزوینی نشسته، یکی از فرزندان مرحوم حاج شیخ عباسعلی اسلامی سبزواری است که خود وی نیز در این سفر شرکت داشته است. آقای خرسند خاطراتی جالب و شنیدنی از گعده ای که در خانه آیت الله خزعلی با حضور امام، شیخ مجتبی قزوینی و مرحوم اسلامی صورت گرفته نقل می کند.

در این عکس تاریخی نیز آیت الله ناصر مکارم شیرازی در سن ?? سالگی در حضور امام خمینی و مرحوم آیت الله شیخ مجتبی قزوینی برای حاضران سخنرانی می کند. حضور آیت الله مکارم نیز در این جلسه از آن رو مهم است که ایشان از مهم ترین استادان جوان حوزه در آن سال ها و نیز از روحانیون نواندیش حوزه به شمار می رفت که با توجه به نزدیکی به طیف مرحوم آقای شریعتمداری و مدیریت انتشار مجله مکتب اسلام، در بین بخش وسیعی از طیف مذهبی جامعه شناخته شده بود.

در نجف نیز پس از درگذشت ناگهانی مرحوم آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی، همگرایی نسبتا خوبی میان امام و منتقدین ایشان ایجاد شد. فضای سنگین نجف در سال های حضور امام، سبب شد که حضور چهره هایی چون آیت الله شهید محمد باقر صدر و آیت الله مرحوم سید محمد روحانی در خانه امام برای تسلیت به مناسبت درگذشت ناگهانی فرزند ارشد ایشان، موجی از امید را میان طلاب انقلابی حامی امام ایجاد کند. اگرچه برخی هنوز هم به چهره هایی مثل مرحوم روحانی با دیده تردید می نگریستند و همین اختلافات به سال های پس از انقلاب هم کشیده شد.

منبع: وبلاگ تورجان


امسال تلویزیون با یک سریال طنز به استقبال رمضان می‌رود

: پخش مجموعه‌های تلویزیونی سیما در ماه مبارک رمضان در حالی از فردا شب آغاز می‌شود که تنها یک سریال از این 5 سریال در قالب طنز ساخته شده است.


، پخش مجموعه‌های رمضانی سیما از فردا پنجشنبه -21 مردادماه- آغاز می‌شود. امسال تلویزیون 5 سریال برای پخش در نظر گرفته است که از این میان یک سریال در قالب طنز ساخته شده است و چهار سریال دیگر از مضامینی اجتماعی و ماورایی برخوردارند.
این انتخاب ژانرها در حالی صورت گرفته که پیش از ماه رمضان نیز دو سریال «فاصله‌ها» و «زیر هشت» با مضامین غیر طنز روی آنتن رفتند و طی سال‌های اخیر ساخت سریال‌های طنز در تلویزیون کاهش یافته است و باید دید تنها سریال طنز تلویزیون می‌تواند نیاز مخاطبان علاقه‌مند به این مقوله را برطرف کند یا خیر.
این اتفاق در حالی صورت می‌گیرد که در تلویزیون عرف بود سریال‌های طنز بیشتری ساخته و از یکی از شبکه‌های سراسری پخش شود، اما پس از پخش مجموعه «بزنگاه» به کارگردانی «رضا عطاران» که با ابراز نظرهای مختلفی روبرو شد، مدیران تلویزیون تصمیم گرفتند با احتیاط بیشتری نسبت به ساخت و پخش سریال‌های طنز اقدام کنند. تا جایی که امسال فقط سریال «نون و ریحون» به کارگردانی «فرزاد موتمن» از شبکه تهران که یک شبکه استانی است پخش می‌شود.
صداوسیما امسال پخش سریال‌های خود را از ساعت 19:15 آغاز و با یک ساعت وقفه تا 23:45 ادامه می‌دهد که آخرین سریال پس از پخش چهار سریال نفس‌گیر، سریال «نون و ریحون» با فضایی طنز است که آن هم فقط ویژه تهرانی‌ها به روی آنتن می‌رود.
البته صداوسیما این سنت را داشته که سریال‌های مناسبتی شبکه تهران را از شبکه‌های استانی نیز پخش کند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضریب نفوذ اینترنت در کشور را 9/34 درصد و ضریب نفوذ موبایل را 72 درصد اعلام کرد و گفت: هم اکنون 24 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند و 53 میلیون نفر نیز از تلفن موبایل استفاده می‌کنند.




به گزارش مهر، رضا تقی‌پور سه‌شنبه شب در مراسم ضیافت شام با 46 سفیر از کشورهای خارجی،
گسترش خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات در مناطق روستایی کشور را هدف اصلی برنامه‌ریزی و ارتقاء خدمات در سراسر کشور اعلام کرد و اظهار داشت: بر همین اساس علاوه بر ارتباط رسانی به 9 هزار و 829 روستا، تعداد 17هزار مدرسه نیز از خدمات ارزنده ارتباطی بهره‌مند شده‌اند. وی تعداد خطوط تلفن ثابت کشور را بالغ بر 25 میلیون خط برشمرد و گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت تا خرداد ماه سال جاری به 34/34 درصد رسیده است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه پنج اپراتور در زمینه تلفن همراه در کشور خدمات ارائه می‌دهند، گفت: در شرایط فعلی موبایل دایری کشور به 53 میلیون خط می‌رسد که ضریب نفوذ 72 درصدی را از آن خود کرده است.

وی در تشریح زمینه‌های فعالیت سازمان فضایی ایران نیز گفت: مطالعات، پژوهش، طراحی، مهندسی و اجرا در زمینه فناوری خدمات فضایی و تقویت شبکه‌های ارتباطی فناوری فضایی در داخل و خارج از کشور از جمله فعالیت‌های این وزارتخانه است.

تقی‌پور افزود: اعطای مجوز برای فعالیت‌های فضایی به منظور بهره‌برداری منسجم و هماهنگ از فناوری و امکانات فضایی شامل ماهواره، ایستگاه‌های اخذ مستقیم، ایستگاه‌های ارسال مستقیم و کنترل ماهواره در چارچوب ضوابط و مقررات از دیگر فعالیت‌های این سازمان است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصمیم ایران برای ارائه کاندیداتوری عضویت در شورای اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که با تکیه بر دانش و فناوری متخصصان توانمند این عرصه، پیشرفت‌های عمده‌ای را بدست آورده و در راستای تحقق اهداف اتحادیه جهانی مخابرات گام‌های موثر بردارد.

وی گقت: در سال جاری مردم سراسر جهان، روز مخابرات و جامعه اطلاعاتی را تحت عنوان شهر بهتر با فناوری اطلاعات و ارتباطات جشن می‌گیرند که رسیدن به این مهم، تنها با برقراری ارتباط صحیح و موثر بین همه کشورها محقق می‌شود.

تقی‌پور با اشاره به بحران فراگیر اقتصاد جهانی در سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: پیشرفت روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات توانسته به میزان قابل توجهی در بهبود وضعیت اقتصاد موثر باشد و توسعه سریع و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر مستقیم و قابل توجهی بر تمامی جنبه‌های زندگی داشته و تمایز سنتی بین خدمات رسانهای، کتب نشریات، کامپیوتر، مخابرات و اطلاعات تاثیرگذار بوده و نحوه خدمات‌رسانی را دگرگون کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد تا با حداکثر توانمندی‌های متخصصان داخل کشور و تعاملات سازنده با سایر کشورها در توسعه و گسترش حوزه ICT گام موثری بردارد.

وی با اشاره به الحاق جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه ITU گفت: ایران همیشه با این اتحادیه همکاری داشته و از آن حمایت می‌کند. به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران یکی از اهداف برگزاری این ضیافت را معرفی بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان برای دیگر کشورها و جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان کرد.

تقی‌پور با بیان اینکه ایران در منطقه‌ای قرار دارد که از نظر ژئوپولتیکی منحصر به فرد است اظهار داشت: ایران می‌تواند درگاه خوبی برای برقراری ارتباطات با شرق، غرب، جنوب و شمال باشد. وی گفت: قرار گرفتن کشورمان در منطقه خاص جغرافیایی به عنوان یک ایده در این نشست مطرح شده و ما این آمادگی را داریم که این نوع ارتباطات را در زمینه مخابرات برقرار کنیم.

تقی‌پور تصریح کرد: معرفی برنامه‌های کشورمان در زمینه دولت الکترونیک و توسعه نرم‌افزاری از دیگر اهداف برگزاری چنین نشستی بوده و قصد داریم که از تجربیات کشورهای دیگر استفاده کرده و در صورت تمایل سایر کشورها، آنها می‌توانند از تجربیات کشور ما استفاده کنند.

وی در پاسخ به عدم حضور مقامات هم پایه سایر کشورها در این نشست افزود: سفیر نماینده هر کشور در یک کشور مقصد است و ما در این نشست اطلاعات عمومی مربوط به بازار حوزه فناوری اطلاعات را در اختیار آنها قرار داده و توانمندی‌های خود را معرفی می‌کنیم.

به گفته تقی‌پور به طور قطع نمایندگان و سفرای کشورهای خارجی این اطلاعات را به کشورهای خود انعکاس خواهند داد و این حرکت نقطه شروعی برای توسعه روابط در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با کشورهای دیگر خواهد شد.

در این نشست 46 سفیر خارجی از کشورهای مختلف حضور داشتند و دعوت از سفرا با هماهنگی و همکاری وزارت امورخارجه انجام شده بود.